Bigcommerce

Bigcommerce

Bigcommerce Anmeldelser

Bigcommerce tilbyder rigtig gode e-handelsbutikstyringsfunktioner (herunder produktstyring, ordreopfyldelse, online betalinger, kuponer, analyser osv.), Flotte design og utallige tilpasningsfunktioner.
Men vil Bigcommerce være den rigtige løsning for dig og din virksomhed specifikt? Eller måske er der bedre alternativer? Lad os finde ud af det! Her er vores anmeldelse:

Bigcommerce anmeldelse: i en nøddeskal

Bigcommerce er en all-in-one-hostet e-handelsløsning.

Hvad det betyder i almindelig engelsk er, at for at kunne bruge Bigcommerce er det eneste, du skal gøre, at tilmelde dig via bigcommerce.com (gratis prøveversion), og du vil straks kunne begynde at opbygge og tilpasse din e-handelsbutik .

Bigcommerce er beregnet til at tage sig af dine produkter og ordrer mest af alt. Så selvom det også tilbyder indholdsforvaltningsfunktioner (blogindlæg, sider osv.), Er det ikke dets primære salgsargument.

Ved indstilling af funktionaliteten sidder Bigcommerce også på tingene under emhætten. For eksempel er det vært for din onlinebutik og håndterer dens sikkerhed. Serverne hos Bigcommerce anvender hacker afskrækkende sikkerhedsbestemmelser og hardware firewalls. Dybest set, toppen af ​​linjen ting.

Mere end det, Bigcommerce butikker er også i stand til at modstå selv pludselige spikes i trafikken, hvis en vare af din bliver viral en dag.

Derudover udføres kassen via SSL, hvilket gør det ultra sikkert og tager godt af dine kunders vitale oplysninger.

Hvem er Bigcommerce bedst egnet til?

Ligesom overskriften på deres hjemmeside antyder, er Bigcommerce bedst egnet til nogen, der vokser hurtigt og ønsker at operere i målestok.

Bigcommerce hovedwebsted

Platformen giver virkelig gode e-handelsfunktioner i form af håndtering af dine ordrer, produkter, kunder (der er en indbygget CRM), marketingværktøjer og analyser. Alt er virkelig optimeret til at holde hundredvis eller tusindvis af produkter i databasen og gøre dit daglige arbejde med platformen så problemfri som muligt.

Når det er sagt, for nogen der lige er begyndt, og som kun ønsker at sælge deres første 1-10 produkter, er der bedre alternativer derude.

For eksempel talte vi om to af dem for nylig:

Selvfølgelig, før du træffer din beslutning, skal du også tænke på fremtiden og vurdere, hvor meget du muligvis kan vokse om et års tid. For eksempel, selvom du kun har 5 produkter til at sælge i dag, kan dit butik i et år vokse meget større (både hvad angår produkter og ordrer, der behandles). I så fald skal du stadig overveje Bigcommerce. Det er en god platform at vokse sammen med din virksomhed.

Bigcommerce anmeldelse: prisfastsættelse

Som jeg nævnt kort et par stykker ovenfor, er der en gratis prøveversion til rådighed. Det er 15 dage, det lader dig teste alt og effektivt oprette din online butik fra start til slut. Dine kunder vil dog ikke kunne købe noget fra dig, hvis du er på prøveversionen. Til det skal du opgradere.

Der er 3 hovedplaner:

bigcommerce prissætning

Den første – $ 29.95 – er det bedste udgangspunkt efter min mening. Det giver dig alt hvad du behøver fra dag et, og det begrænser ikke størrelsen af ​​din e-handelsbutik på nogen måde:

 • Du får ubegrænsede produkter,
 • ubegrænset opbevaring,
 • ubegrænset båndbredde,
 • Du kan acceptere kreditkort og PayPal,
 • Der er et transaktionsgebyr på 1,5%. (Hvis du ikke ønsker at behandle transaktionsgebyrer, skal du opgradere til $ 79,95 / måned.)

Er det nemt at bruge?

Lad os sige det sådan:

 • Administrer din butik, tager vare på dine ordrer, tilføjer produkter, kigger igennem dine analyser og så videre – i det væsentlige gør alt, der kan betragtes som det daglige arbejde – det er meget nemt . Alt er klart og intuitivt.
 • Opsætning af din butik, justering af designet og gør alt andet, der kan betragtes som en engangsopgave, kan være lidt forvirrende (mere på det nedenfor). Du har måske brug for supportteamets hjælp til den del, hvis du ikke er særlig kyndig med webspids.

Sådan opbygger du en online butik med Bigcommerce

Ligesom med de fleste online værktøjer / løsninger starter dit Bigcommerce-eventyr ved at gennemgå en grundlæggende tilmeldingsproces.

Jeg opfordrer dig til at begynde med gratis prøveversion:

Bigcommerce gratis prøveversion

For at komme i gang spørger Bigcommerce dig bare om navnet på din e-handelsbutik og derefter dine grundlæggende personlige / forretningsmæssige detaljer.

Bigcommerce tilmelding

Det er virkelig det, når det kommer til tilmelding. Efter at du har klikket på “Opret min butik nu”, bliver du omdirigeret til kontrolpanelet, hvor du kan se gennem turen på skærmen for at blive fortrolig med de vigtigste og nyttige funktioner (stærkt opmuntret).

Bigcommerce tour

Hovedvisningen på dit kontrolpanel er instrumentbrættet . Det er en rigtig godt designet grænseflade, hvor du kan komme til de vigtige oplysninger som de seneste ordrer, trafikken på webstedet og indtægterne.

Bigcommerce dashboard

Det er også her, hvor nogle cool indbyggede Bigcommerce-funktioner kan fås. Bare for at nævne nogle få:

 • Bigcommerce har et godt søgefelt, der giver dig mulighed for at se igennem produkter, ordrer, kunder og meget mere. Det er BigCommerce’s spin på Apples Spotlight-søgning, så at sige.
 • Du kan se din butik ved at klikke på ikonet for hovedbutik.
 • Du får også beskeder – se hvad der er sket i din e-handelsbutik siden sidste gang du besøgte instrumentbrættet.

Bigcommerce dashboard muligheder

Hovedkontrolpanelet er også hvor du kan se de tilgængelige underafsnit (venstre sidebjælke):

BigCommerce dashboard sidebjælke

 • Ordrer – din alt-i-en-ordre management panel; Inkluderer også forsendelse, tracking, behandling af afkast og refusion.
 • Produkter – dit produktbibliotek; Tilføj, rediger, slet produkter og administrer produktkategorier og funktioner.
 • Kunder – her kan du lære mere om, hvem der handler i din butik; Du kan se kundeprofiler og importere / eksportere kundeoplysninger.
 • Indhold – det er her, hvor du kan administrere indholdet uden for butikken på dit websted herunder ting som billeder, blogindlæg og sider.
 • Markedsføring – opret kuponer, indstille søgemarketing (AdWords integration), håndtere forladte vogne og meget mere.
 • Analytics – alt hvad du behøver at vide om, hvad der sker i din butik ting som popularitet statistik på dine produkter, trafik, hvor effektive dine marketingkampagner er og osv.
 • Apps – appintegrationer med eksterne værktøjer, som MailChimp, HubSpot, ReferralCandy og meget mere; Fantastisk sted at udvide funktionaliteten i din online butik endnu mere.
 • Indstillinger – det er her, hvor du kan tilpasse udseendet på din butik, konfigurere dine fakturerings- og betalingsmetoder, administrere dit domæne og e-mail og konfigurere en håndfuld andre ting for at gøre din e-handelsbutik personlig.
 • Hjælp – hvis du har spørgsmål eller tvivl om Bigcommerce, her er hvor du kan finde svar.

Naturligvis er det første skridt på alles e-handelssti at vælge design til din butik og indstille det til at passe til dine behov.

Online butik designs i Bigcommerce

Bigcommerce er stolt af at levere design, der er optimeret til alle former for formål og typer af e-handelsbutikker. Så uanset hvad du måske sælger, har Bigcommerce et godt design til dig. Og det er ikke kun et design, der ser godt ud, men konverterer også godt.

Hvad er vigtigt er, at alle designene er optimeret til mobilvisning … noget der er afgørende i denne dag og alder. For eksempel vidste du, at 80% af internetbrugere ejer en smartphone? Du vil gerne gøre din butik tilgængelig for dem, ikke?

For at komme i gang skal du blot klikke på knappen “Rediger indstillinger” i instrumentbrættet:

Bigcommerce rediger temaindstillinger

Lige fra porten tildeler Bigcommerce et standarddesign til din butik.

Bigcommerce standardtema

Bortset fra denne standard er der også titusen af ​​andre højkvalitets temaer / designs til rådighed, både gratis og betalt.

Bigcommerce designs

De betalte temaer kan dog være meget dyre. De går for omkring $ 120 – $ 250 et stykke. Men de frie temaer ser ud til at ligne lige så godt, så jeg vil kun anbefale at gå til premium-ting, hvis du virkelig kan lide designet og kan retfærdiggøre prislappen.

Når det kommer til designerne selv, har de en multifunktionel karakter, og hver af dem kan bruges til alle slags butikker og produkter. Så måden at gå på at vælge dit tema ville være at søge efter noget, der stemmer overens med dit mærke.

Temaet jeg gik med som en test i denne Bigcommerce anmeldelse kaldes Fun N Games . Som navnet antyder, er det et sjovt og moderne design, og det har en god produktpræsentation.

Bigcommerce Sjov N Spil

Uanset hvilket design du vælger, kan du altid gå ind i tilpasningsindstillingerne:

Bigcommerce tema tilpasse

Det bedste sted at starte tilpasningen er at ændre standardfarverne på temaet for at afspejle dit mærke og justere skrifttyperne. Derefter kunne du tilføje dit logo, aktivere mobiltemaet, sætte hovedkarrusellen eller gøre andre ting (… juster overskriften, måske).

Bigcommerce tema tilpasning indstillinger

Hvis du føler dig selvsikker, kan du også arbejde med rå HTML og CSS for at gøre din e-handelsbutik egnet til dine behov så tæt som muligt.

Bigcommerce HTML-tilpasninger

Sådan håndterer du produkterne i din online butik

Okay, så lad os tale om, hvad der er det vigtigste aspekt ved enhver online butik – håndtering af produkter og produktkategorier.

Men før vi gør det, lad os først klare den grundlæggende konfiguration af butikken.

Bigcommerce butik indstillinger

Der er ganske få afsnit i indstillingspanelet, men den gode nyhed er, at hver enkelt af dem er virkelig intuitiv, og det kræver normalt, at du gennemgår de standardindstillinger, der allerede er der. Med andre ord vil din butik være i drift på standardindstillingerne det meste af tiden.

En ting du måske skal håndtere, er at indstille standardvalutaen, og især hvis den er anderledes end den, der bruges i det land, du arbejder fra. Sørg for, at disse indstillinger afspejler din forretningsmodel. Juster dette i Indstillinger> Valutaer .

Bigcommerce valutaer

Online betalinger i Bigcommerce

Kort sagt, Bigcommerce tvinge dig ikke til at afregne en bestemt betalingsmetode. I stedet er det meget venligt og giver dig mulighed for at tilslutte din butik til den betalingsmetode du foretrækker.

Den integrerer f.eks. Med PayPal, lader dig acceptere kreditkort via online gateways og tillader endda offline betalinger (f.eks. Bankindskud).

Bigcommerce betalinger

Hvordan tilføj og rediger dine produkter

At arbejde med dit hovedforretningsmodul er meget simpelt. Bare gå til Produkter (venstre sidepanel) og se, hvad der er der.

Bigcommerce produkter

Som standard vil du se en række eksempler produkter. Gå videre og slet alle dem, og tilføj derefter dine egne.

Bigcommerce-produkter, der slettes

Du kan tilføje et produkt ved at klikke på knappen “Tilføj”:

Bigcommerce produkt tilføj

Hvert produkt har en række parametre, såsom navn, pris, kategori, skatteklasse, vægt, bredde … dybest set alt hvad du ville forvente og alt hvad du behøver.

Bigcommerce produktparametre

Beskrivelse

Selvfølgelig har hvert produkt sin beskrivelse. Dette er stedet for dig at skrive din salgsbesked og gøre produktet attraktivt i dine kunders øjne.

Bigcommerce produktbeskrivelse

Alt fungerer her via en brugervenlig tekstredigerings grænseflade (svarende til hvad du får i MS Word).

Billeder

I den næste fane kan du tilføje billeder til dit produkt (og endda videoer).

Bigcommerce produktbilleder

Der er også træk-og-slip-support her.

Bigcommerce image drag-and-drop

Yderligere produktindstillinger

Bortset fra de grundlæggende ting, kan du gå rigtig dybt og sætte alle små detaljer om dit produkt, hvis du finder det nødvendigt.

Bare for at nævne nogle få muligheder:

 • Du kan indstille ubegrænsede produktindstillinger. Du kan lade dine kunder vælge farve, størrelse (for sko, for eksempel), form.
 • Du kan indstille klare produktregler. For eksempel giver dette dig mulighed for at tilbyde gratis fragt for ordrer over $ 200.
 • Du kan også sælge ikke kun fysiske genstande, men også digitale produkter, arrangementskort, downloads, tjenester.
 • Du kan spore lagerbeholdning, aktivere Google Shopping, tilføje tilpassede parametre for hvert produkt og gøre meget mere. Dette er især nyttigt, hvis du vil tage din online butik til næste niveau.

Her er mit produkt tilføjet som en prøve:

Bigcommerce produkt eksempel

Indrøm det … du vil have det.

Sådan listes dine produkter på hjemmesiden

En af de ting, du helt sikkert vil gøre, er at fremvise nogle af dine produkter på butikens hjemmeside. I Bigcommerce er der to måder at opnå dette på.

Den første er at markere bestemte produkter som featured. Når du har gjort det, vises de automatisk på hjemmesiden.

Gør det her er simpelt. Bare klik på stjernen ved siden af ​​produktets navn og pris:

Bigcommerce fremhævet produkt

Den anden metode er at tilpasse hjemmesiden karrusellen og vise dine produkter der. For at gøre dette skal du gå til Indstillinger> Design og derefter klikke på fanen “Carousel”.

Bigcommerce karrusel

Der kommer du til at vælge et billede fra din computer, tilføje nogle tekst (f.eks. Overskriften, knaptekst) og et produktlink.

Bigcommerce karrusel justere

Når du har klikket på knappen “Gem”, er din karrusel online.

Marketingværktøjer i Bigcommerce

En ting, jeg må indrømme i denne anmeldelse, tilbyder Bigcommerce ganske mange forskellige markedsføringsværktøjer for at få din butik til at gå og give den en fordel på online-landskabet.

Bigcommerce marketing værktøjer

 • Bannere – du kan placere dem på hjemmesiden, en bestemt kategoriside eller en brandside. Du kan bruge dem til forskellige salgsfremmende og ikke-salgsfremmende formål. Dybest set kan du lægge uanset tekst eller billede inde i disse bannere.
 • Kuponkoder – især praktisk, hvis du laver en eksklusiv kampagne og vil dele koder via email.
 • Rabatter .
 • Opgivne varsel om varsel – du kan kontakte dine kunder og minde dem om deres indkøbsvogne.
 • Google AdWords og Yahoo Search Marketing integrationer – dette giver dig mulighed for at markedsføre dine produkter på Google noget automatisk.

Rapportering – AKA. kontrollere, hvordan din butik gør

Bigcommerce analytics

Der er et stort Analytics- modul i Bigcommerce, som lader dig vide om alt, hvad der foregår i din butik. Du får information om:

 • Dine ordrer,
 • indtægter,
 • kunder,
 • butik trafik,
 • omregningskurser,
 • købstogler,
 • overgivne vogne, og meget mere.

Hvad der er særligt værdifuldt her er diagrammer og visuel repræsentation af dine salgsdata. Virkelig cool, og især når du begynder at få noget salg.

Behandling af ordrer

Bigcommerce slutter ikke, når den besøgende klikker på buy-knappen. Platformen giver dig også mulighed for at behandle ordrer, udskrive fakturaer og pakker, og håndtere ordren i det hele taget hele vejen til opfyldelse.

Bigcommerce ordrer

Dette er en virkelig vigtig funktionalitet, især hvis du har flere produkter i dit tilbud og håndterer flere nye salg hver dag.

Derudover hjælper Bigcommerce dig med at håndtere afkast og administrere din beholdning, så du behøver ikke bekymre dig om at sælge noget, som du rent faktisk ikke har mere.

Sådan redigeres tekst på siden

Bigcommerce er en platform, der er mere centreret om at gøre det så nemt som muligt for dig at styre din aktuelle butik – produkter, ordrer osv. – og ikke så meget på at arbejde med ekstra indhold.

For eksempel er redigering af hjemmesiden ikke så ligetil som at arbejde med dine produkter. For at gøre det skal du gå til Marketing> Bannere .

Bigcommerce marketing bannere

Derefter håndteres dit hjemmesidens indhold af et af bannerne.

Tildelt, du kan stadig redigere det temmelig let (der er et brugervenligt tekstredigeringsprogram), men at finde det i første omgang tog mig tid.

Bigcommerce marketing bannere redigere

Sådan gør du din butik tilgængelig for verden

Når du er færdig med at justere indstillingerne og sørge for, at din e-handelsbutik er klar til verden at se, skal du bare gå til instrumentbrættet og klikke på “Launch Store” -knappen.

Bigcommerce lanceringsbutik

Alligevel skal du vælge din plan og opgradere til en fuldt funktionel konto (ikke gratis prøveversionen), før dine kunder kan købe noget.

bigcommerce prissætning

Som jeg sagde før, ville den bedste plan for at komme i gang være den første – Standard – 29,95 dollar / måned.

Som standard vil din butik være tilgængelig under et underdomæne, som YOURSTORE.mybigcommerce.com . Men du kan også tilslutte det til et normalt domæne.

Review konklusion – er Bigcommerce det rigtige værktøj til at lancere din online butik med?

Fordele:

 • Bigcommerce giver dig fantastiske ledelsesværktøjer. Dette omfatter produktstyring, ordrestyring, analyser, rapporter, alle de ting. Kort sagt, når det kommer til at arbejde med din butik dag for dag, er Bigcommerce stor.
 • Der er et godt markedsføringsmodul med AdWords-integration, kuponer og meget mere. Dette giver dig mulighed for at håndtere din butiks markedsføring dels på autopilot.
 • Bigcommerce er ret billigt for mængden af ​​ting, det tilbyder, og det faktum, at det ikke sætter grænser for, hvor mange produkter du kan have i din database eller hvor mange kunder du kan tjene.
 • Der er 24/7 support. Og de hjælper dig selv med ting som SEO og andre lidt eksterne egenskaber i din online butik.
 • Der er apps. Du kan integrere din butik med platforme som Facebook, MailChimp, QuickBooks, eBay og meget mere.
 • Du kan bruge flere valutaer samtidig.

Ulemper:

 • Temaerne kan blive dyre, hvis du vil have noget præmie. Prislisterne går så højt som $ 250 et tema (heldigvis er det bare en engangsinvestering).
 • Hjemmesiden er ikke så let justerbar. Af en eller anden grund behandles tekstindholdet på hjemmesiden som et banner. Ikke så intuitiv.
 • Hjemmeside karrusellen er kun en lidt nyttig funktionalitet. Det kræver en masse forsøg og fejl at få det til at se rigtigt ud.
 • Designjusteringen virker ikke altid som forudsagt. Jeg har fået min Chrome-frysning et par gange, når jeg arbejder med mit butiksdesign. Igen skal du heldigvis kun beskæftige dig med din designopsætning.
 • Der er et 1,5% transaktionsgebyr, hvis du er på den billigste $ 29,95 / måned plan.

Vores endelige bedømmelse:

Pris: 8/10

Den billigste plan er okay – $ 29,95 / month. Men der er ekstra omkostninger. Den ovennævnte 1,5% transaktionsgebyr og prisen på et premium design, hvis du vil have en (der er også gratis tilgængelige).

Brugervenlighed: 9/10

Forretningsstyringsfunktionerne er virkelig nemme at bruge, og de fungerer godt. Håndtering af den oprindelige opsætning af butikken vil dog kræve nogle forsøg og fejl. Jeg giver det 4,5 / 5 udelukkende fordi du skal arbejde med butikshåndteringsfunktionerne oftere end med design / installationsrelaterede ting.

Support: 10/10

Der er 24/7 support via telefon, live chat og email. Derudover er der også rigtig gode læringsguider (herunder videoer).

Funktioner: 10/10

I en sætning tilbyder Bigcommerce alt, hvad du måske har brug for som e-handelsbutik ejer. Uanset om du bare vil have det grundlæggende, eller hvis du vil have rigtig dybde i din butiks muligheder, har Bigcommerce fået dig dækket!

Samlet vurdering: 9/10

About the Author: admin