Volusion

Volusion

Ligesom Shopify og Bigcommerce er modellen ligner – du rent faktisk udlejer din butik månedligt, og i gang med at få adgang til potentialet til strøm og tilpasning af Volusion-platformen. Ideel til skalering og teknisk støtte til din virksomhed, som den vokser, Volusion pakker en masse slag i deres månedlige gebyr.

 

Volusion Review i et nøddeskal

Volusion er en komplet hostet e-handelsplatform. Hvad det betyder er, at du ikke behøver at downloade noget, eller installere noget på egen hånd for at få din online butik gået. Du skal bare tilmelde dig via Volusion-hjemmesiden, og du kan begynde at arbejde med din butik om få minutter.

Funktionelt giver Volusion dig alt, hvad du måske har brug for for effektivt at starte din online butik og begynde at sælge dine produkter.

Der er også en gratis prøveversion tilgængelig, så du behøver ikke investere noget før du er sikker på, at Volusion bliver det rigtige valg for dig.

Hvem er Volusion E-handel Platform bedst egnet til?

Volusion har et interessant tilbud blandt de andre e-handelsløsninger derude, og især når det kommer til dem, der lige har startet deres e-handelseventyr.

Platformen er nem at bruge og nem at sætte op (du får stort set en arbejdsplads, efter du har tilmeldt dig, og du skal bare justere indstillingerne, tilføje dine produkter og ændre dit design). Der er også et kundeservice telefonnummer, som du kan ringe og få hjælp fra en Volusion ekspert. De vil lede dig igennem hele processen og foreslå løsninger, der er optimeret til dig.

På den anden side er Volusion også egnet til at håndtere et større antal produkter og imødekomme en butiksejer, der har brug for avancerede funktioner. Alt dette gør Volusion til et interessant valg for en e-handelsplatform, som kan vokse sammen med din virksomhed.

Funktioner i Volusion E-handelsplatform

Her er nogle af de vigtigste funktioner inden for Volusion:

 • Website builder modul – hjælper dig med at lave din online butik sammen med nogle ekstra ikke-handels sider. Det giver dig mulighed for at opbygge en komplet hjemmeside og ikke kun e-handelsdelen.
 • Der er 24/7-support, plus dedikerede kontoadministratorer.
 • Mere end 300 kvalitetsdesign / skabeloner at vælge imellem, og de er optimeret til mobil visning.
 • Detaljerede produktfortegnelser.
 • Indbygget marketing, social media og SEO værktøjer.
 • Accepter alle større kreditkort, PayPal, Amazon Payments.
 • IOS, Android og smartwatch apps gør det muligt at styre din butik på farten.
 • Sælg på Facebook, Amazon og eBay.
 • Bedømmelser og anmeldelser.
 • Dagens funktion.
 • Kuponer og rabatter.
 • Avanceret lagerstyring.
 • Nem ordrebehandling.
 • Sikker hosting.
 • PCI overholdelse.

Volusion E-handel Platform Prissætning

Der er 4 vigtigste prismodeller på Volusion:

Den første – $ 15 / måned – skal være mere end nok til at komme i gang. Du kan tilføje op til 100 produkter, og du er ikke begrænset af mængden af ​​trafik eller salg, du får.

Ulempen er imidlertid, at Volusion også tvinger dig til at købe et SSL-certifikat sammen med din plan. Disse certifikater går for omkring $ 89 / år. Hvis du vil acceptere kreditkortbetalinger, skal du få SSL. Du kan betale for Volusion enten månedligt eller årligt.

Volusion Pricing

Eksempel online butik designs i Volusion

Designerne i Volusion ser meget godt ud, der er over 300 af dem, og fra det jeg ser, er de alle mobile lydhør.

Volusion Temaer Nogle af dem er gratis, andre går til lige op til $ 900, hvilket er en alvorlig ulempe.

Administrere produkter i din Volusion butik

Store management med Volusion er ret let at forstå. Du kan nemt tilføje og redigere dine produkter, og der er hjælperedskaber ved siden af ​​hver egenskab af produktet (så du behøver ikke at gætte):

volusion tilføj produkt

Volusion lader dig acceptere kreditkort og integrerer også med en række populære online betalingsmetoder:

volusion betalinger

Anmeldelse – Volusion er det rigtige værktøj til at starte din online butik med?

Fordele af Volusion E-handel Platform

 • Naturlig grænseflade: Volusion er intuitiv at bruge, selv for de uden mange års erfaring med at udvikle e-handelssites. På trods af sin kraftige funktionsbelastning har Volusion meget at tilbyde med hensyn til butiksoplevelsen, men det gør det på en retfærdig og logisk måde. Det betyder for det meste, at du kan komme væk uden at ansætte en udvikler for at foretage grundlæggende tilpasninger til din butik.
 • Integrering Inventory: Inventory er et vigtigt stykke af e-handel puslespil, og hvert sekund tabt til lagerstyring er et sekund, der kunne bruges mere produktivt på din virksomhed. For nogle, lager integration funktioner giver Volusion sin kant over konkurrerende alternativer. Dette gør Volusion nem at bruge, hvis du har tusindvis af produkt SKU’er til indhold med, eller hvis du bare søger effektivitetsgevinster i processen med at håndtere din beholdning.
 • Kundesupport: En af de store fordele ved at oprette butik på Volusion er kundesupportfunktionen. Uanset hvad du har brug for hjælp til, kan deres supporttjenester (herunder ægte folk du rent faktisk taler med!) Være noget andet. Hvis du foretrækker en mindre invasiv tilgang, kan du konsultere tomater med ressourcer og how-to’s, der har til formål at gøre det så nemt som muligt at få fuld værdi fra Volusion-tjenesten.

Ulemper ved Volusion E-handelsplatform

 • Gebyrstruktur: Mens Volusion er fantastisk med hensyn til funktioner og brugervenlighed, kommer dette til en pris. Gebyrstrukturen er kompliceret, og der er forskellige trin til opladningsprocessen – så meget, at det er svært at pakke det hele ind i et enkelt “hæng din hat” prispunkt. Disse omfatter en række sekundære omkostninger, der ikke bliver tydelige, før du støder på dem (se nedenfor) eller ting som afgifter for overskydende båndbreddeforbrug. Dette kan gøre Volusion til et dyrt valg, men igen, hvis du vil have dette niveau af funktionalitet, er det værd at betale for.
 • Tvunget SSL: En rigtig nede side er, at du er tvunget til at betale for SSL, hvis du vil acceptere betalinger med kort. Det betyder, at du ikke kun skal gennemgå SSL-applikationsprocessen med din virksomhed, men også at du skal betale yderligere omkostninger for at få dette bundet – i størrelsesordenen $ 100, uanset om du kan lide det eller ej. De lægger ikke dette i front i deres marketingmaterialer, men det er et væsentligt omkostningsniveau.
 • Prisen på Premium Skabeloner: Hvis du gerne vil have en premium skabelon – i stedet for at gå med en gratis en – så kan prisen på dem være lige så høj som $ 900.

About the Author: admin