wix

Bedste E-handelsplatform 2018 - Anmeldelser
wix
Velkommen til Wix – den ultimative platform til SMB-venlig hjemmeside hosting og bygningsplatform. Med masser af funktioner til at skabe en elegant online butik, er Wix Editor dit træk-og-slip-værktøj, som lader dig tilpasse forskellige elementer på dit websted. Og hvis du har brug for inspiration, så har vi skabeloner og lagerbilleder at vælge imellem for at gøre processen nemmere. Vi har endda en-personsøger websites for dem, der foretrækker en simpel, uden frills surfing oplevelse – fordi alle har ret til en smidig online tilstedeværelse.
Med Wix kan du også drage fordel af gratis og pålidelig hosting, så du behøver ikke bekymre dig om vedligeholdelse og vedligeholdelse af serveren. Dette betyder, at du kan bruge din tid på at fokusere på det vigtige – at skabe et fantastisk websted.
Vores bemærkelsesværdige evner inkluderer træk-og-slip-editor, Wix-strimler og Parallax 3D-effekter. Og hvis du ønsker at markedsføre dit websted, har vi også markedsføringsfunktioner, herunder support til ShoutOut Email marketing og Eventbrite.
Wix har mange fordele. For det første er vores platform fuldt hostet, så du behøver ikke bekymre dig om servervedligeholdelse og omkostninger. Derudover er det let at bruge, og vores gratis evigt plan (og overkommelige præmieplaner) betyder, at alle kan oprette et fantastisk websted. Og hvis du vil acceptere flere betalingsmetoder uden provision, er Wix også det rigtige valg for dig.
Men som med alt andet er der også ulemper ved Wix. Vi har ingen native POS-funktioner, og design mulighederne kan være overvældende for nogle brugere. Vi fokuserer heller ikke kun på e-handel – Wix bruges også til at opbygge standardwebsteder. Og desværre har vi heller ingen B2B-funktioner ud af boksen – men vi arbejder på at forbedre vores platform hele tiden.
Prisen for Wix spænder fra gratis til $ 25 om måneden, afhængigt af hvilken plan du vælger. Men husk, at med Wix får du også masser af værdi for dine penge.
Vores bemærkelsesværdige kunder inkluderer Karlie Kloss, Beardtamer og Michal Emma, som har brugt Wix til at opbygge fantastiske websteder. Og du kan også – uanset om du er en iværksætter, en kunstner eller en blogger.
Så hvorfor ikke prøve Wix i dag og se, hvordan vores platform kan hjælpe dig med at opbygge det perfekte websted? Vi garanterer, at du ikke vil fortryde det!

You May Also Like

About the Author: admin