OsCommerce

OsCommerce

OsCommerce Anmeldelser

OsCommerce Der er hundredvis af medlemmer af det bredere osCommerce-fællesskab online, som omfatter udviklere og et populært onlineforum til hjælp og support. Virkelig open source og fri til brug under GNU General Public License, der er tænkt at være i alt over 260.000 forskellige butikker, der aktuelt opererer via osCommerce platformen.

Der er hundredvis af medlemmer af det bredere osCommerce-fællesskab online, som omfatter udviklere og et populært onlineforum til hjælp og support. Virkelig open source og fri til brug under GNU General Public License, der er tænkt at være i alt over 260.000 forskellige butikker, der aktuelt opererer via osCommerce platformen.

osCommerce

osCommerce anmeldelse: i en nøddeskal

osCommerce er en selvbetjent e-handelsplatform. Det kan tage sig af både dit front-end butikskatalog – dine produkter – og dine back-end management opgaver (som at tilføje produkter, administrere salg og mv.).

For at kunne bruge osCommerce skal du først downloade den fra den officielle hjemmeside og derefter uploade den til din webserver. Installationsproceduren er web-baseret og nem at komme igennem.

osCommerce er open source. Det betyder, at du kan ændre det frit uden at bekymre dig for, at du overtræder en licensaftale. På grund af det er der også et livligt fællesskab omkring osCommerce, der altid er villig til at hjælpe med eventuelle problemer, du måtte have med platformen.

Hvem er osCommerce bedst egnet til?

osCommerce er en god mulighed, fordi den er nem at bruge, nem at justere og let at køre, lige som du vil have det. Men der er et problem, når det drejer sig om pålidelighed og skalerbarhed, og når din produktdatabase kommer til en vis størrelse, vil du begynde at se, at webstedet knuser lidt, hvilket gør det mere sandsynligt, at du oplever produktionsfejl og tekniske vanskeligheder.

Derfor er osCommerce sandsynligvis den rigtige løsning kun for dem, der ønsker at teste e-handelsvandet, så at sige, før de går videre til mere funktionsrige og funktionelle løsninger.

Hvis du leder efter noget hurtigt og nemt at komme i gang med, kan osCommerce være den løsning, du har brug for. Men hvis du tænker stor skala, kan det være mere tilrådeligt at skifte til noget mere robust.

Funktioner i osCommerce

osCommerce er et ret grundlæggende stykke e-handelssoftware, men leverer stadig alle de mest nødvendige e-handelsfunktioner:

 • Produktkatalogadministration. Du kan få et ubegrænset antal produkter, produktkategorier, producenter, produktattributter.
 • Særtilbud.
 • Anmeldelser.
 • Kundeadministration.
 • Valuta og sprogindstillinger.
 • Skattehåndtering.
 • Udvidelsesmulighed via moduler.
 • Ordrer behandling.
 • Rapporter.
 • Avancerede værktøjer (som banner kontrol, cache kontrol, database backup, sikkerhedskontrol, og mere).

osCommerce anmeldelse: prisfastsættelse

Den vigtigste osCommerce software er helt gratis. Du kan bare downloade den direkte fra den officielle hjemmeside.

Når det er sagt, vil du snuble over ekstra omkostninger:

 • Du har brug for en hosting plan. De starter normalt omkring $ 5 / måned, hvis du er på et budget (kvalitetsværten vil koste dig mere).
 • Du skal have et domænenavn til din butik. Omkring $ 10 / år eller deromkring.
 • Endelig er der omkostningerne til et godt design / skabelon eller eventuelle tredjepartsmoduler, som du vil have som en del af din onlinebutik (for at udvide sin out-the-box-funktionalitet).

Online butik designs i osCommerce

Nå er der ikke noget design i osCommerce. Du får en meget grundlæggende standardbutikskabelon, når du installerer platformen, men det er virkelig ikke noget at prale af.

osCommerce standard design

Som du kan se, det ser ret dateret ud, og du vil nok ikke bruge den til din butik.

For at få noget bedre ud, kan du enten:

Administrere produkter i din osCommerce butik

Mens du bruger osCommerce, er det ikke svært, og du kan forstå det rigtigt hurtigt, men grænsefladen er ikke den mest moderne. At arbejde med platformen på daglig basis bringer hukommelsen af ​​softwareinterfaces tilbage fra 90’erne, og jeg taler ikke her.

osCommerce interface

Gør mig ikke forkert; alle muligheder er der, og browsing gennem admin panelet er intuitivt, men udseendet af det hele mangler især sammenlignet med nogle af de mere moderne e-handelsløsninger.

Eksempel skærm når du tilføjer et produkt:

osCommerce tilføj produkt

Når det kommer til betalinger, integrerer osCommerce som standard med PayPal Standard via et indbygget modul.

osCommerce betalinger

Du kan også få yderligere betalingsmoduler fra Fællesskabets Add-ons-sektion på osCommerce-webstedet.

Review konklusion – er osCommerce det rigtige værktøj til at starte din online butik med?

Fordele ved osCommerce

Stort Fællesskab: Der er hundreder af tusindvis af mennesker involveret i det bredere osCommerce-samfund, så der er ingen mangel på uformel support, hvis du har brug for det. Forumet har over 1,5 millioner individuelle indlæg, så chancerne er høje, du vil være i stand til at svare på noget, der kommer op med rimelighed hurtigt.

Nem at Hack og Modify: Hvis du vil hack, modificere og manipulere siden for mere kontrol, er osCommerce særligt let at bryde åben, og du vil finde en grundlæggende forståelse af, hvad der sker, du kan selv foretage ændringer. Alternativt, hvis du vil kilde en udvikler, vil du være i stand til at gøre det relativt nemt for at lave de tweaks, du har brug for.

Understøtter ekstra plugins og tilføjelsesprogrammer: På grund af størrelsen af ​​fællesskabet og det store antal websites, der kører osCommerce-softwaren, findes der en bred vifte af plugins og tilføjelsesprogrammer, som du kan bruge til at pakke ud funktionerne i din websted. Nogle af disse betales, men et stort antal er stadig til rådighed gratis.

Ulemper ved osCommerce

Kan være Fejl Prone: osCommerce kan være tilbøjelig til fejl og sammenbrud, især når du har gået så langt som at hacking selve koden. Dette kan være et problem, hvis du laver meget volumen – ingen ønsker at butikken skal brydes, når en kunde kommer til kassen.

Kræver mere manuel intervention: Som følge af den måde, hvorpå nogle af osCommerce-funktioner er bygget, kræves mere manuel indgriben end med andre softwareindstillinger. Det betyder mere af din tid med at administrere og opdatere webstedet, for at holde tingene relevante og målrettede til dine kunder.

Skalerer ikke altid godt: Skalerbarhed er et meget større problem med osCommerce end, siger Magento. Hvor Magento er bygget til skalering, er osCommerce bygget til mindre tidsprogrammer. Det er ikke at sige, at osCommerce er noget værre – bare det er ikke helt så pænt at skalere. Hvis du finder dig selv med en osCommerce-butik, der fungerer godt, kan det endda være værd at flytte til en mere kraftfuld software til at tage ting til det næste niveau.

You May Also Like

About the Author: admin