ecwid.com

ecwid.com

Facebook og andre platforme:
ecwid er et system bla. udemærker sig ved at være skræddersyet til integration med facebook og andre platforme. således at din webshop optræder på din facebook side. og de sider som bliver vist er optimerede til at blive vist i et mindre vindue.

Mobil venlighed:
ecwid kan styres via mobiltelefonen lige som andre apps. her har du mulighed for at få notifikationer, se statestik og styre de fleste aspekter via appen som du ellers har mulighed for igennem administrations brugerfladen på hjemmesiden.

Domæne:
man kan knytte sit eget domæne til ecwid.com, hvilket koster. ellers så får man gratis stillet et subdomæne til rådighed. eks. minbutik.ecwid.com.

Pris:
Man kan gratis benytte systemet hvis man har mindre end 10 produkter. og ikke har behov for avancerede funktioner. læs mere her.

Udvidelser:
Der findes et bibliotek med tilføjelser og udvidelser, hvor nogle er gratis og andre koster et mdl. beløb. desuden så kan man få udviklet specielle funktioner, både af holdet bag servicen eller få en anden udvikler til det.

Hastighed:
siderne er temmlig tunge i selve shoppen. og kan godt være lidt lang tid om at loade. men ellers så er de meget stabile.

service:
Der er en super god chat, som både er hurtig, hjælpsom og meget venlige. de skriver dog kun på engelsk. for de betalte versioner er der mulighed for udvidede support via bla. telefon.

 

Funktioner:
Shoppen har alle de gængse funktioner. der er på en eller anden måde mulighed for at få alt hvad man kunne ønske sig til en gængs webshop. læs mere her.

Danske muligheder og integrationer:
Der er desværre ikke nogle specifikke danske integrationer. så det er ikke muligt at få mobilepay integreret som automatisk registrerer betalinger. men der findes mange udenlandske som tilbyder kortbetaling.Strygestof og design

Strygestof og design

You May Also Like

About the Author: admin