Magento

Magento

Magento Anmeldelser

Magento Der er et betalt niveau til rådighed for virksomhedens brugere, men på et grundlæggende niveau er softwaren gratis for dig at bruge. Magento bruges af massive detailhandlere som Samsung og Nespresso, såvel som utallige små e-handelsoperatører, så det er en seriøs konkurrent for enhver virksomhed, der ønsker at gøre overgangen til online-detailhandel.

Du kan finde vores Magento Web Hosting guide nyttig, hvis du leder efter et egnet webhostingfirma.

Der er et betalt niveau til rådighed for virksomhedens brugere, men på et grundlæggende niveau er softwaren gratis for dig at bruge. Magento bruges af massive detailhandlere som Samsung og Nespresso, såvel som utallige små e-handelsoperatører, så det er en seriøs konkurrent for enhver virksomhed, der ønsker at gøre overgangen til online-detailhandel.

magento

Magento Review I et nøddeskal

Med næsten alle konti er Magento den e-handelsplatform, og i øjeblikket den mest populære sådan løsning, der eksisterer. Det anslås, at Magento anvendes på 20 procent af alle e-handelssites online.

Under emhætten arbejder Magento på to måder:

 • a) den er tilgængelig som en gratis download – det betyder at du kan downloade den fra den officielle hjemmeside og installere den på din egen server,
 • b) den er tilgængelig som en hosted service – det betyder at du ikke behøver at installere noget selv, men der er også et meget højere pris.

Magento er din alt-i-en-løsning til e-handel, der tilbyder et væld af funktioner, der stort set ikke mangler fra platformen. Når det er sagt, er det et ret avanceret stykke software engineering. Det vil være næsten umuligt at bruge det, hvis du ikke har webudvikling erfaring eller ikke ansætte nogen, der gør.

Hvem er Magento E-handel Platform bedst egnet til?

Magento er en fantastisk platform til en butik, som du ved, vil fungere godt. Hvis du er en ultra-lille virksomhed, der gør dit første skridt i e-handel, kan der godt være mindre tungvægtløsninger, der kan gøre jobbet. Men hvis du har en etableret model, finansieringen til at sikkerhedskopiere den, og tiden til at forme og forme Magento, så den passer til dine behov, kan det godt vise sig den perfekte platform til din online butik.

Magento er også optimeret til at arbejde med tusindvis af produkter, tonsvis af trafik og et stort antal salg. Med andre ord er det for de større e-handelsforretninger derude.

Funktioner i Magento E-handelsplatform

Her er de vigtigste funktioner i Magento:

 • Lagerstyring.
 • Håndtering af fragtgebyrer.
 • Kuponhåndtering.
 • Flere betalings gateway muligheder.
 • API til webtjenester.
 • 5.000+ udvidelser til rådighed.
 • Indbygget flersproget support.
 • Optimeret til mobiler og tabletter.
 • SEO funktioner indbygget.
 • Kundegrupper.
 • Produktpakker.
 • Nyhedsbrev ledelse.
 • Marketing værktøjer.
 • Site management funktioner.
 • Ordrebehandling.
 • Kunde service.
 • Gaver.

Magento Prissætning, omkostningerne ved Magento

Jeg har gode nyheder og dårlige nyheder for dig.

 • Godt : Du kan få Fællesskabets version af Magento gratis. Bare download det fra hovedwebstedet og installer det på din webserver.

magento samfund

 • Dårligt : Enterprise versionen – den ene, der er oprettet af Magento-fyre til dig – er meget dyrere. Faktisk opregner virksomheden ikke engang priserne åbent på hjemmesiden. For at få et tilbud skal du udfylde en kontaktformular og fortælle dem om din virksomhed først. Derefter er det blevet rapporteret, at du kan høre alt fra $ 15.000 til endda $ 50.000 / år.

Magento temaer og design

Strengt taget tilbyder Magento – hovedvirksomheden – ikke nogen brugerdefinerede designs til din butik. For at få noget kvalitet og godt udseende, hvad du skal gøre er at gå til en tredjepart.

Det betyder enten at gennemse kataloget under Magento Connect , eller du kan gå direkte til ThemeForest og få et premium tema.

Endelig, hvis du ved hvordan, kan du selv bygge et Magento tema fra bunden.

Administrere produkter i din Magento butik

At opsætte alle de tekniske vanskeligheder under opsætningen, er Magento faktisk venligt at arbejde med på daglig basis. Hoveddashboardet er let at forstå, med velorganiserede sektioner. Opgørelsen er ganske enkel at komme rundt, og du kan nemt tilføje nye produkter.

magento-opgørelse

Når det kommer til online betalinger, giver Magento dig mulighed for at integrere med PayPal og Authorize.net ud af porten, og det tilbyder også flere andre betalingsudvidelser via Magento Connect . Derudover kan du eksperimentere med ting som one-click-betalinger, gæstekontrakter og meget mere.

Magento Review konklusion – er Magento det rigtige værktøj til at lancere din online butik med?

Fordele af Magento

 • Brugervenlig: Magento er som udgangspunkt en brugervenlig løsning for dem uden den tekniske ekspertise til at kode en unik løsning ud af deres egen ryg. Administrationsområdet er designet til at være tilgængeligt for dem uden omfattende viden eller erfaring, så du bør finde det nemt at sammenlægge det grundlæggende i din online butik selv.
 • Scalability: En af Magento’s største fordele er, at det er et perfekt skalerbart system, så du kan skifte dit spil fra 10 produkter til 100.000. Magento er opbygget med skalerbarhed i tankerne, så du kan forvente at finde det nemt at ratchet ting op, når tiden kommer.
 • Feature-Intensive: Fordi Magento har kapacitet til at være et så stort produkt, kan det blive temmelig funktionsintensivt. Dette er godt, i den henseende, at du kan gøre Magento til at gøre stort set, hvad du end har brug for. Vær dog opmærksom på, at dette kan øge systemets kompleksitet, hvilket kan gøre det svært, hvis du skal udarbejde ved hjælp af en Magento-udvikler.

Ulemper ved Magento

 • Udvikling, support og vedligeholdelsesomkostninger: Magento er dyrt på teknisk support side af en række årsager. For det første er det et komplekst system i baggrunden, og det betyder, at det ofte kræver, at selv erfarne Magento-udviklere tid til at lære at gøre, hvad du har brug for dem til at gøre. Hvis du ønsker at gå til virksomhedens valgmulighed, som omfatter support direkte fra Magento, ser du på omkring $ 15.000 / år (med den dyreste Premium Enterprise-pakke, der klokker ind til en svimlende $ 50.000 / år.
 • Hosting: På grund af det komplekse og skalerbare design behøver du stort set at være vært for en Magento-butik på sin egen dedikerede server. Dette betyder ekstra omkostninger for at få tingene i gang, og en ekstra online månedlig pris for at starte.
 • Tidskrævende: Fordi læringskurven er så meget længere for at udvikle sig i Magento end i andre applikationer, kan det være en tidskrævende proces, der forsøger at lave ændringer, eller på anden måde stole på input fra en Magento-udvikler. Det betyder, at det er mindre finkant end visse andre løsninger, og mindre hurtigt at få det, hvor du har brug for det.

You May Also Like

About the Author: admin