Shopify

Shopify

E-handelsplatform?

Shopify er en af ​​lederne i e-handelsrummet, og måske det nemmeste at bruge værktøj til at opbygge din online butik med. Deres mission er at opbygge en problemfri platform for etablering af din e-handelsvirksomhed.

 

Uanset om du lige er begyndt (og ikke har nogen hjemmeside eller e-handelsoplevelse overhovedet), eller hvis du leder efter en måde at tage din virksomhed til næste niveau, lover vores Shopify review at have noget, der passer du!

Men er Shopify lige så stor som marketingmaterialet siger? Er det virkelig den mest nybegyndervenlige platform derude? Lad os finde ud af det!

2018 Shopify Review Oversigt

Simpelthen er Shopify en online platform for alle former for e-handel. Det giver dig mulighed for at oprette din online butik og sælge, hvad du ønsker (varer og tjenester). Du kan organisere dine produkter, tilpasse måden din butik ser ud, acceptere betalinger (online og kreditkort), spore og svare på ordrer, og du kan gøre det hele inden for Shopifys grænseflade. Shopify er en fuldt integreret e-handelsløsning, der tilbyder færdige online-butikker, som du kan tilpasse og tilpasse til dit hjertes indhold. Shopify har kapacitet til at være udstyret tungt ud af boksen, men det trækker ikke belastningstider eller slickness ved at bruge et Shopify-websted. Betalingsplaner er baseret på månedlig fakturering, men for alle, der kører en rentabel butik, bør disse hurtigt blive ubetydelige omkostninger.

Brug af Shopify er ret intuitiv og let at forstå lige fra get-go. Du skal bare tilmelde dig, og så bliver du taget af hånden gennem hele processen.

Til at begynde med kan du vælge mellem mere end 100 optimerede online butik designs – så du behøver ikke enten at have design færdigheder eller ansætte en designer. De designs, som Shopify tilbyder, er virkelig førsteklasses og optimeret til at generere gode konverteringsfrekvenser fra dine besøgende.

Shopify Store Eksempler

Indeholder Shopify Web Hosting?

Ja. En af de fordelagtige fordele ved Shopify er, at det også tager sig af at hosting din butik til dig. Det betyder, at du ikke behøver at tilmelde dig en ekstern webhosting service. Alt håndteres pænt på ét sted. Shopify bruger en optimeret serverstruktur, der er bygget specielt med e-handel i tankerne, så du ved, at du får de gode ting. Shopify er det, der er kendt som en cloud-hosted e-handelsplatform.

Hvem er Shopify bedst egnet til?

Shopify adskiller sig fra andre e-handelsløsninger hovedsagelig på grund af dets multifunktionsmæssige karakter.

 1. Shopify er ekstremt nemt at oprette og komme i gang, så det kan bruges af begyndere, der aldrig har fået deres fødder våde i e-handel.
 2. Hele værktøjet er meget overkommeligt (mere om det om et minut), så det er et attraktivt valg for små virksomheder, der lige er begyndt og vil minimere omkostningerne.
 3. Shopify tilbyder mange skabelondesigner / strukturer til fordel for dig, så du behøver ikke at ansætte nogen til at hjælpe dig med butikken. Du kan bogstaveligt talt bygge, stil og starte din online butik alt på egen hånd.
 4. Vi er næsten færdige … Shopify tilbyder også offline løsninger – du kan bruge Shopify i din faktiske murstenmørtelbutik og integrere den med den operation, du allerede har oprettet.
 5. Endelig skal Shopify vaere rigtig godt, så det kan vokse med dig uanset antallet af produkter, du har tilbudt, volumen af ​​dit salg og antallet af kunder, der har købt hos dig.

Men hvis vi skulle påpege den absolutte perfekte bruger, vil den slags bruger, der får mest ud af Shopify, sige, at det er begyndere. Mennesker og virksomhedsejere, der lige er begyndt i e-handelsrummet og ønsker at få den bedst mulige løsning, samtidig med at omkostningerne minimeres så meget som muligt, vil Shopify være den mest fordelagtige.

Hvilket bringer os til en særlig vigtig del af denne Shopify anmeldelse:

Shopify Pricing Review – Hvor meget koster Shopify?

Inden vi lister de tilgængelige planer, bør vi nævne, at der er en 14-dages gratis prøveversion til rådighed. Det låser alle funktionerne op, så du kan teste platformen grundigt, inden du begår nogen af ​​præmieplanerne. Du kan også til enhver tid annullere din prøvekonto.

Her er den officielle Shopify prissætningstabel:

Shopify Prissætning – 18. mar Shopify Lite
Start lille uden en online butik
Shopify Basic
Sælg med din online butik
Shopify Pro
Tag din virksomhed til næste niveau
Shopify Unlimited
Oplev det bedste fra Shopify
Månedlig pris $ 9 $ 29 $ 79 $ 179

 

Hvilken Shopify-plan er bedst at vælge imellem?

Det afhænger af dine krav. Den mulighed, der er den mest fornuftige for alle, der ønsker at lancere en ny online butik, er $ 29 / måned. Det lader dig ind på alle de funktioner, du måtte have brug for, og håndterer også betalingerne og den tekniske back-end i din butik.

Hvis du vil, kan du tilslutte et brugerdefineret domænenavn til din butik (enten købe det via Shopify eller importere fra en tredjeparts domæneregistrator). Hvis ikke, vil din butik være tilgængelig under noget som YOURSTORE.myshopify.com .

Som led i prisen på $ 29 / måned får du adgang til:

 • Shopifes online butiksmodul (den ting du kom her til),
 • Point of Sale (POS) system (giver dig mulighed for at indsamle betalinger offline via en iPad),
 • Facebook og Pinterest-modulerne (sælges direkte på Facebook og Pinterest),
 • Shopify Buy Button – giver dig mulighed for at tilføje en brugerdefineret “buy button” på enhver hjemmeside (ikke nødvendigvis din online butik).

Det er også værd at nævne her om Shopify-transaktionsgebyrerne. Selv om du ikke bruger Shopify-betalinger , bliver du ikke debiteret deres abonnementstransaktionsgebyr på hver ordre, der behandles i din butik. Hvis du vil vide mere om Shopify-transaktionsgebyrer, skal du besøge Shopify-webstedet .

Er Shopify let og nem at bruge?

I dagens onlinerum fremmer hvert værktøj derude sig som “let at bruge”. Men få er faktisk. Den svære del om at være nem at bruge er, at en virkelig venlig platform burde være brugbar lige fra dag et, og ikke en gang du investerer timer i din tid at lære om det. På den måde kan alting mærkes “let at bruge”.

Shopifys e-handelsplatform deler ikke dette problem. Du behøver ikke at være en Shopify-ekspert til at oprette butik, og du kan nemt starte en online-butik inden for få minutter. De vigtigste træk, der adskiller Shopify’s brugervenlighed fra alt andet derude, er:

 • Platformen giver dig en allerede fungerende online butiksstruktur, så i stedet for at bygge en butik stykke for stykke, kan du bare justere de stykker, der allerede er der (afstemme dem efter eget valg), men i det væsentlige fungerer kernen på platformen med det samme (mere på dette om et minut).
 • Du får vælge mellem færdige design (skabeloner), så du behøver heller ikke at have nogen form for design færdigheder (igen, mere om dette på et minut).
 • Skabeloner er også automatisk lydhør i design, hvilket betyder at dit websted vil blive optimeret til mobiler såvel som desktops og tablets.
 • Online betalinger håndteres for dig – du behøver ikke at arbejde med følsomme kreditkortdata selv. Og du kan endda sælge dine produkter direkte til dine Facebook-kontakter (blandt andet).
 • Du får dit produktkatalog håndteret gennem et nemt at forstå modul inden for Shopify (mere om dette også om et øjeblik).

Alt ovenstående giver op til en rigtig rimelig løsning – noget der virkelig er målrettet mod nybegyndere og ikke kræver nogen tekniske færdigheder.

Hvordan virker Workify Work review?

Lige efter at du har taget dig af en standard tilmeldingsformular (dit navn, e-mail osv.), Får du brug af Shopify’s guiden, der hjælper dig med at komme igennem hele byggeprocessen i din e-handelsbutik. Først spørger de dig om de ting, du skal sælge:

Shopify butik formål

At give det mest præcise svar her vil gøre din fremtidige oplevelse med platformen endnu nemmere, så prøv ikke at vælge noget tilfældigt.

Dernæst får du vælge mellem en håndfuld af de mest populære muligheder (den første – “Opret en online butik” er det du sandsynligvis her for):

Shopify vigtigste muligheder

I næste trin får du mulighed for at vælge et design til din online butik og beslutte, hvordan det skal se ud:

Shopify vælg et tema

Online butik design og Shopify temaer.

Ingen Shopify anmeldelse kan springe over design talk! Videre!

Shopify tilbyder moderne, sofistikerede designs – over hundrede af dem (!) – så du er sikker på at finde noget, der passer til din stil og personlighed i din e-handelsbutik. Derudover er alt optimeret til at blive vist på desktop, mobil og tabletter.

Læs vores mere detaljerede indlæg på e-handel temaer og skabeloner .

Når du vælger dit design, behøver du ikke være meget opmærksom på, hvilken slags produkter der er til salg i den demo skabelon. Dette er kun eksempel lager, og du kan sælge uanset hvad du ønsker, uanset hvilken designskabelon du vælger.

Det tema, vi valgte at teste i denne anmeldelse kaldes Solo . Det er et simpelt, minimalistisk design, der endnu er funktionelt til de fleste formål.

Shopify Solo tema

Uanset hvilken skabelon du vælger at gå til, kan du foretage justeringer – et par tweaks her og der – for at få det til at se ud, præcis, hvordan du vil.

Shopify butik tilpasse

Shopifys tilpasningsgrænseflade giver en række valgmuligheder, der er pænt udstillet efter hinanden, så du kan bare gå gennem dem fra top til bund og finjustere alle små detaljer om designet.

Shopify skabelon tilpasse

De ting der er værd at gøre med det samme er:

 • ændre farverne til dine standardfirma farver
 • tilføjer et logo
 • vælge hvad der skal vises på hjemmesiden (skærmbillede nedenfor).

Shopify din hjemmeside

Grundlæggende er Shopifys e-handelsbutikbygger meget intuitiv og nem at bruge. I stedet for at give dig et blankt lærred, hvor du skal vælge elementerne en efter én, får du et klargjort design, og gennem indstillingspanelet kan du justere de elementer, der allerede er der (plus tilføje nye).

Dette er en meget nybegynderlig tilgang, fordi det ikke er forvirrende overhovedet, og giver alle mulighed for bare at hoppe ind og oprette et kvalitetsbutikdesign for sig selv.

Sådan redigeres tekst på siden

For at arbejde med teksten på siderne skal du gå til sektionen Sider i instrumentbrættet:

Shopify Pages menuen

Der kan du vælge den side, du vil redigere, og derefter bruge en redigeringsskærm, der sandsynligvis vil være bekendt med dig takket være værktøjer som MS Word eller Google Docs.

Shopify sider redigere

Hvordan tilføjer og styrer jeg mine produkter på Shopify?

Siden du læser denne anmeldelse, er du mere end sandsynligt interesseret i at finde ud af, hvordan du bruger Shopify til at tilføje og administrere din e-handelslagerbeholdning (eller hvad det end du vil sælge), så det er på tide at tale om hvordan dette er gjort

Den første ting du skal gøre er at konfigurere de generelle indstillinger om din butik. Til dette skal du gå til Indstillinger fra venstre sidepanel:

Shopify Indstillinger

Her kommer du til at indstille ethvert stykke standardinformation, f.eks. Din butiks navn, adresse, tidszone, valuta osv.

Shopify Online betalinger

Det næste vigtige trin er at konfigurere de online betalingsmuligheder, som du vil tilbyde dine kunder (under Indstillinger / Betalinger ).

Shopify giver dig mulighed for at acceptere kreditkort via forskellige gateways (der er et godt udvalg af dem) og endda oprette Bitcoin betalinger, hvis du vil gå den rute. Derudover er der også manuelle betalinger til rådighed, som bankoverførsler eller kontanter ved levering.

Accepterer Shopify PayPal?

Ja. Shopify er også bekvemt integreret med PayPal (en så snart du åbner en butik, du er oprettet med en PayPal Express Checkout konto).

Shopify betalingsmuligheder

Hvad er Shopify Betalinger?

Shopify Betalinger er den nemmeste måde at acceptere betalinger online. Den kommer fuldt integreret med din butik, hvilket eliminerer behovet for at oprette en tredjeparts gateway og / eller en handelskonto, og der er heller ikke brug for den besværlige opgave at indlæse legitimationsoplysningerne heller. Shopify Betalinger giver dig mulighed for at styre hele din virksomhed og økonomi på et enkelt sted.

Shopify Betalinger giver dig mulighed for at:

 • Sæt automatisk op for at acceptere alle større kort, så snart din Shopify-butik er i gang.
 • Vælg din kortsats baseret på din Shopify-plan. Hvis du skifter dig senere ned på linjen, gør Shopify det naturligvis nemt for dig at ændre det, når du vil.
 • Spørg din ventende udbetalingsbalance og din udbetalingsplan fra Shopify-administratoren.
 • Se, hvor meget du vil modtage for enhver ordre eller opkrævet i betalingsgebyrer, da betalinger er knyttet til deres tilsvarende ordrer.
 • Nemt genoprette tabt salg fra tilbageførsler ved hjælp af tilbageførselssvar svaret af Shopify for eventuelle berørte ordrer.
 • Afhængigt af hvor du er i verden, kan du ikke pådrage ekstra transaktionsgebyrer over kortfrekvensen, f.eks. USA, Canada, Storbritannien og Australien.

Hvis du vælger at operere med Shopify Payments, vil du blive fritaget for Shopifes abonnementsgebyr . T hese betales kun af butiksejere, der vælger at bruge en tredjeparts betalingsprocessor oven på deres gateway eller sælger kontoudbyderens kreditkortgebyrer.

Andre Shopify online butik indstillinger

Udover betalingerne giver Shopify dig mulighed for at indstille enhver anden vigtig butiksindstilling. Her er hvad der findes i menuen Indstillinger:

Shopify butik indstillinger

Bare for at diskutere et par i lidt mere detaljeret:

 • I Indstillinger / Checkout kan du vælge, om dine kunder skal åbne brugerkonti hos din butik eller ej. Du kan også vælge, hvor meget data du har brug for fra hver kunde, når du foretager et salg.
 • Også i Indstillinger / Checkout kan du indstille din ordrebehandlingsproces, checkoutsprog, refusionspolitikker mv.
 • I Indstillinger / Forsendelse kan du indstille alt relateret til dine fragtomkostninger. Dette omfatter også international fragt.
 • I Indstillinger / Skatter kan du tage sig af alle de skattemæssige (kedelige) realiteter i din virksomhed. Shopify hjælper dig med matematik her.
 • I Indstillinger / Notifikationer kan du indstille begge, hvordan din e-handelsbutik vil kontakte kunder, og også hvilke meddelelser du får, når en ny ordre kommer ind.

Sådan tilføjes og redigeres dine produkter i Shopify

Adgang til butiksmodulet er simpelt, bare vælg Produkter fra venstre sidepanel:

Shopify Products menuen

Der kommer du til at indstille alt relateret til de varer / tjenester, du sælger i din onlinebutik.

Igen er ting her ekstra let at forstå. For at hjælpe dig med at komme i gang, viser Shopify en stor knap til at tilføje dit første produkt:

Shopify tilføjer dit første produkt

I det næste trin giver det dig et editor-lignende vindue, hvor du kan indtaste alle vigtige detaljer.

De vigtigste dele:

Titel og beskrivelse

Shopify produkt titel

Dette er hovedbeskrivelsen af ​​et givet produkt – det er hvad der skal vises til kunderne.

Billeder

Shopify produktbilleder

Under titlen / beskrivelsesblokken er der plads til at uploade dine produktbilleder. Det gode her er, at det virker gennem træk og slip, så tag bare et billede fra dit skrivebord og træk det på der.

Prisfastsættelse

Shopify produktpriser

Det næste skridt ville være at indstille prisen for dit produkt. Der er en håndfuld muligheder her, som du kan se på skærmbilledet ovenfor.

Synlighed og organisation

Shopify produktsigtighed

Endelig kan du indstille, om produktet skal gå online straks og være tilgængeligt for dine kunder. Du kan også kategorisere det for bedre browsing og ledelseserfaring.

Når du er færdig med alt det, kan du bare klikke på knappen Gem , og dit produkt er nu online.

Shopify produkt online

Sådan listes dine produkter på hjemmesiden i Shopify?

Den eneste ting, du sandsynligvis vil gøre, er at fremvise nogle af dine produkter på hjemmesiden for din e-handelsbutik. I Shopify kan dette gøres via det tema tilpasningspanel, du brugte, når du justerede dit design lige efter tilmeldingen (venstre sidebjælke: Online Butik / Temaer ).

Hvis du klikker på Tilpas tema, kommer du til en side, hvor du kan vælge, hvad der skal vises på hjemmesiden:

Shopify hjemmeside indstilling

Dybest set kan du vælge uanset produkt eller produktkategori. Du kan også tilpasse produktblokkene på hjemmesiden eller endda vise et helt andet stykke tekst der. Det er op til dig.

I dette eksempel besluttede vi at vise to produkter på hjemmesiden inden for blokken Fremhævede produkter :

Shopify Fremhævede Produkter

Rapportering – AKA. kontrollere, hvordan din butik gør

Salg er en ting, men at vide, hvor din virksomhed står og gennemgår den regelmæssigt, er en anden. Shopify har du også dækket her.

Alt sker i afsnittet Rapporter i instrumentbrættet:

Shopify Rapporter menuen

Her finder du alle de data, du måtte bruge som online butikschef. Du kan gennemse dit brutto salg efter produkttitel, efter måned, efter kanal, efter betalingsmetode, skatter efter sats, trafik og meget mere.

Shopify Rapporter

Yderligere sideelementer

Selvom salget vil være hovedaktiviteten i din butik, vil du sandsynligvis også medtage andre elementer for at gøre din butik mere komplet og generelt mere tiltrækkende for din kundebase.

Disse ting kan gøres fra online butik sektionen i instrumentbrættet (vi har allerede brugt det til at justere butikens tema).

 • Så det første du måske vil gøre er at oprette en blog og tilføje nogle blogindlæg. Dette kan gøres via online butik / blog indlæg .

Shopify Blog Posts redigering

 • Den anden ting du kan gøre er at tilføje nye sider og redigere de eksisterende. Dette sker i online butik / sider . (Et godt udgangspunkt her ville være at oprette en Om side til din e-handelsbutik.)

Shopify Pages redigering

 • Endelig kommer du til at indstille navigationen og vælge hvad der skal vises i top- og footer-menuerne på dit websted. Dette sker i online butik / navigation . (Du kan redigere de enkelte links ved at klikke på “Rediger linkliste.”)

Shopify Navigation redigering

Alle ovenstående valgmuligheder vil komme meget praktisk, når du begynder at justere din butik for at passe til de nøjagtige behov i din virksomhed. Shopify leverer lige det rigtige antal muligheder her.

Sådan laver du din Shopify butik til rådighed for verden

For endelig at starte din e-handelsbutik – og begynde at markedsføre til faktiske kunder (acceptere deres betalinger osv.) – du skal låse den op. Dette gøres igen i online butik sektionen på instrumentbrættet:

Shopify butik låse op

For fuldt ud at låse op for butikken skal du vælge en af ​​de tilgængelige planer. Som vi tidligere nævnte i denne Shopify anmeldelse, er den mest fornuftige, hvis du kommer i gang, $ 29 / måned (entry level plan). Hvis du nogensinde har brug for mere funktionalitet, kan du altid opgradere senere.

Shopify ledige planer

Og det er dybest set det! På dette tidspunkt er din e-handelsbutik online.

Andre Shopify ofte stillede spørgsmål

 • Er Shopify den bedste / en bedre platform for e-handel?

Shopify er helt sikkert et godt sted at starte, hvis du søger at oprette din egen e-handelssite og er egnet til virksomheder af enhver størrelse, catering til en bred vifte af brancher.

Om det er den bedste vilje afhænger i vid udstrækning af brugerens krav, herunder deres budget. Der er mange alternative e-handelsplatforme derude, herunder WooCommerce gennemgået , Magento gennemgået og Bigcommerce gennemgået .

 • Hvilken e-handelsplatform er den bedste til en lille virksomhed?

Shopify er ideel til små virksomheder, der typisk har begrænsede ressourcer, især i tid og penge. Med Shopify kan små virksomhedsejere oprette deres onlinebutik og få det til at køre på ingen tid. Der er ingen grund til at lære eller kende nogen kode på forhånd og med så mange designskabeloner at vælge imellem, små virksomhedsejere kan bogstaveligt talt bygge, stil og starte deres online butik helt uden hjælp.

Afhængigt af deres krav har de også et udvalg af prisplaner at vælge imellem, der passer til det budget, så det er et attraktivt valg for dem, der lige er begyndt og ønsker at minimere omkostningerne.

 • Er Shopify en god platform for begyndere til e-handel?

Ja. Shopify er en af ​​de nemmeste e-handelsbyggere til at hjælpe begyndere og småfirmaer til at oprette og drive deres online butik for første gang. Shopify er så brugervenlig, at processen med ligefremme og smertefrie processer og færdigfremstillede butikskonstruktionsskabeloner er så brugervenlig, at selv dem, der ikke tidligere har erfaring med e-handel eller kodning, kan skabe en online butik ret hurtigt.

 • Hvilken e-handelsplatform vil give en større og mere relevant publikums rækkevidde?

Uanset hvilken e-handelsplatform du beslutter dig for at gå med, uanset om det er Shopify eller Woohoo, når du målgruppen, afhænger i vid udstrækning af, hvordan dit websted markedsføres, og ikke den teknologi, den er bygget med.

 • Hvad er forskellen mellem et content management system (CMS), som WordPress, og en e-handelsplatform, som Shopify?

Et Content Management System (CMS) er designet til at opbygge og styre dynamiske websider inden for en hjemmeside, f.eks. En blog eller en virksomheds hjemmeside. En e-handelsplatform på den anden side er designet til at sælge varer online og behandle betalinger.

Der er tilgængelige plugins, der gør det muligt for webstedsejere at administrere e-handelsaktivitet inden for et CMS som WordPress.

 • Hvilket er den bedste mobile / lydhørste e-handelsplatform?

De fleste af e-handelsplatforme på markedet er lydhøre, så de har evnen til at håndtere mobil- og tabletkunder, herunder Shopify.

 • Hvorfor bruge Shopify eller nogen betalte e-handelsplatform over en gratis e-handelsplatform?

Mens der er “gratis” e-handelsplatforme derude, er Shopify designet for nemheds skyld og er ideel til virksomhedsejere, der har ringe eller ingen viden og / eller erfaring i e-handel. For dem, der overvejer en gratis e-handelsplatform, skal du sørge for at vurdere andre omkostninger som:

 • Domænenavn
 • Web hosting
 • SSL-certifikat
 • PCI test og certificering
 • Løbende software og sikkerhedsopdateringer

Konklusion – er Shopify det rigtige værktøj til at oprette din online butik med?

Shopify er virkelig effektiv til at give dig en fungerende online butiksløsning, der er let at oprette og så let at bruge på daglig basis.

Selvom Shopify ikke er dyrt af nogen standard (i betragtning af at det kommer til at køre hele din online-forretning), er der endda mere overkommelige løsninger derude, som f.eks. Wix.

Her dominerer Shopify helt. Platformen er så nem at bruge som den får, og selv en komplet nybegynder bør ikke have nogen problemer med at arbejde med det. For at tilføje til dette, kan du med denne helt ubesværede løsning få en ny online butik lanceret om få minutter (og vi overdriver ikke).

Shopify har fuld 24/7 kundesupport: telefon, chat og e-mail for alle, uanset hvilken plan du abonnerer på. Der er også en hel vidensbaseret platform til rådighed, med svar på alle de oftest stillede spørgsmål, som brugerne tidligere har bedt om.

For at sige det, tilbyder Shopify alt, hvad du måske har brug for som en online butiksejer. Du får fuld produkt- og lagerstyring med håndtering af betalinger, skatter, rapportering af salg, og din e-handelsbutik er også optimeret til søgemaskiner. Men det er ikke alt; Der er også offline-løsninger – du kan bruge udstyr og software leveret af Shopify i din fysiske butikssted. På den måde kan du holde alle dine salgsoplysninger på samme sted. Ekstra praktisk!

Fordele ved Shopify E-handelsplatform

 1. Hastighed og belastningstider: Når du opbygger et e-handelswebsted, skal du have det hurtigt og sikkert – to ofte gensidigt eksklusive mål for alle, men oftest kommer med dyre hostingpakker. Selv fraktionalt længere belastningstider kan sende dine betalende kunder videre til det næste websted, hvilket koster dig potentielt salg.
 2. Sikkerhed: Med Shopify er dit websted ultra-hurtigt, samtidig med at det er helt sikkert for håndtering af følsomme data og betalinger.
 3. Great Design: Shopify handler stort set om stort design, og du vil hurtigt finde ud af, at der er masser af skabeloner til rådighed, både gratis og betalt, der vil lade dit websted se æstetisk glædeligt, mens det også er professionelt.
 4. Tilføjelser: Der er masser af tilføjelser til Shopify, så du kan udvide funktionen, hvis du har brug for det. Det betyder, at du nok ikke behøver at bekymre dig om at ansætte en coder lige nu – den nemme grænseflade betyder, at du hurtigt kan slå på nye funktioner og funktioner inden for dit websted.

Ulemper ved Shopify E-handelsplatform

 1. Omkostningerne: Shopify koster penge, både månedligt og i form af individuelle transaktionsbehandlingsgebyrer (hvis du ikke vælger at betjene Shopify Betalinger). Du skal tage hensyn til disse, når du sammenligner pakker for at få din butik væk fra jorden, især hvis du har tænkt dig at sælge i volumen.
 2. Unikt kodet: Mens Shopify kan gøres for at gøre stort set, hvad end du vil ud af kassen, hvis du skal undersøge back-end, skal du beskæftige sig med proprietær kodning. I en nøddeskal betyder det, at du har brug for nogen, der ved, hvad de laver, og har tid til at lære at arbejde med Shopify især for at få arbejdet gjort. Dette kan øge vedligeholdelsesomkostningerne og resultere i forsinkelser i administrationen af ​​din butik.

You May Also Like

About the Author: admin